Política de PRIVACITAT

En compliment amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques (RGPD), la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), en aquesta pàgina de joanguardia.cat s’explica quina informació personal recull el nostre lloc web, amb quina finalitat i quins són els teus drets respecte a això.

Responsable de l’tractament de les dades personals
Nom: Joan Guàrdia Olmos
Residència: Barcelona
Correu electrònic: info@joanguardia.cat
Pàgina personal

Les teves dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats:

Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’usuari.

Pots revocar en qualsevol moment el teu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “NO RESPONDRE CONSULTA” a info@joanguardia.cat.

No tractarem les teves dades personals per a cap altra finalitat que les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

No les cedirem a tercers

No en farem cap tipus d’arxiu ni bbdd

Utilitzem serveis de tercers per a la completa funcionalitat de l’espai web i no ens fem responsables de les seves pròpies polítiques de privacitat tot i que s’acollien a la llei referida en el moment de la seva contractació: CdMoon https://www.cdmon.com/images/Garantia_de_cumplimiento_RGPD_CDmon.pdf

Per a la esta de dades referides a les galetes d’ús, pots consultar la nostra “Política de Cookies

Scroll to Top