Qui soc...

Pilar Delgado Hito

Candidata a Vicerectora de Política Acadèmica i Qualitat

Soc professora agregada del Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica de l’Escola d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB). 

Vaig cursar els estudis d’infermera a la UB, Màster en Infermeria Intensiva per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Infermeria Medicoquirúrgica per la UB. He obtingut el Diploma d’especialització sobre les Bases de la Política Acadèmica Universitària (UB) i Màster en Docència Universitària per al Professorat Novell. Vaig gaudir d’una beca predoctoral del Ministerio de Ciencia e Innovación que em va permetre doctorar-me en Ciències Infermeres a la Universitat de Montreal-Canadà amb una tesi sobre el procés de producció de coneixement en la pràctica infermera a les unitats de cures intensives a partir de la teoria de Giddens (2010).  

Imparteixo classes a grau, màster i doctorat. He estat directora de més de 20 tesis doctorals, la majoria amb qualificació d’excel·lent Cum laude. Des del 2013, coordinadora del Màster Universitari en Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria i coordinadora del Màster en Gestió de Centres i Serveis de Salut  i des del 2016, directora del Màster en Humanització de l’assistència Sanitària: Pacients, Famílies i Professionals. He participat en diferents projectes d’innovació docent i,  activament, participat en el Programa de Recerca, Millora i Innovació en la Docència i l’Aprenentatge (RIMDA) al Campus Bellvitge. Pertanyo al Grup de Recerca Infermera del Bellvitge Biomedical Research Institut (GRIN-IDIBELL, SGR-00187) des de l’any 2013 i soc membre del NetWork International de Projecte HUCI: humanitzant les cures intensives. Soc investigadora principal i col·laboradora en diversos projectes de recerca amb finançament públic i privat. 

En l’àmbit de la gestió universitària, he desenvolupat diferents càrrecs: coordinadora de la titulació de màster, secretària acadèmica del Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica, directora del Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica, directora de l’Escola d’Infermeria, vicedegana acadèmica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMiCS), presidenta de la Comissió d’Igualtat de la FMiCS i presidenta de la Comissió de Graus de la FMiCS.

Scroll to Top