Joan Guàrdia: Liderem un projecte

Liderem un projecte que aspira a representar a tothom i que respondrà al desig de canvi”

 

  • El candidat a rector explica els seus eixos de govern per a les eleccions dels dies 10 i 11 de desembre.
  • Demana la màxima participació en les votacions

Barcelona.- “Liderem un projecte que aspira a representar a tothom i que vol respondre al desig de canvi que ens heu traslladat” ha dit Joan Guàrdia en la presentació de la candidatura. Guàrdia (joanguardia.cat) ha participat avui en l’acte de presentació dels tres candidats a rector que ha organitzat la Universitat. Abans, però ha fet una trobada amb els degans i deganes i durant el dia d’avui s’ha reunit amb els diferents sectors de les facultats de Medicina i Ciències de la Salut, Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Guàrdia ha volgut començar els actes de campanya a la universitat amb els sectors que més pateixes la pandèmia sanitària provocada per la COVID-19.

En  la roda de premsa de presentació de la candidatura, Guàrdia ha explicat que cal representar a tothom perquè “hem de ser protagonistes de la nostra història futura, no patir-la”. El candidat a rector també defensa la necessitat de garantir “la diversitat, el pluralisme”, com “una enorme força de canvi i de progrés. Ha de ser el nostre principal actiu”, ha sentenciat.

Guàrdia considera que després d’aquests anys cal un canvi: “tranquil i seré, sense perdre de vista l’objectiu ineludible de modernitzar la universitat i posar la primera institució universitària del país en la posició de lideratge que li correspon” ha afegit que el fet d’aparèixer als rànquings no fa la UB líder. En aquest punt ha afegit la necessitat de fer una aposta per “incorporar cervells joves”, ja que el pla de govern de Guàrdia parteix de la necessitat de “transformar la UB perquè lideri els reptes que tenim al davant com societat”.

 

Scroll to Top