ACTES DE CAMPANYA

La candidatura de Joan Guàrdia a rector de la UB ha programat més d’una seixantena d’actes de la campanya


• La pràctica totalitat es faran en línia a través de la plataforma zoom. Totes les xerrades són públiques i s’hi pot accedir a través del web joanguardia.cat

• La campanya començarà amb actes a les facultats més relacionades amb la pandèmia (medicina, ciències de la salut, de l’alimentació, farmàcia, psicologia com a homenatge als professionals que han estat en primera línia)


Barcelona.- La candidatura de JoanGuadia2020.cat per a les eleccions al rectorat de la Universitat de Barcelona ha previst més d’una seixantena d’activitats de campanya. Es faran des de demà al matí dia 24 de novembre i fins al pròxim dia 9 de desembre. Joan Guàrdia, doctor en psicologia I professor de la universitat de Barcelona, es presenta com a candidat a rector en les eleccions que es faran telemàticament els dies 10 I 11 de novembre.

Durant les reunions es desgranarà el programa electoral de Joan Guàrdia que es fonamenta en la recuperació del lideratge intern i extern, el diàleg, el consens en els grans projectes i en la millora de les relacions en tots els ambits. També es vol fer una aposta per fer una transició generacional, fent una clara aposta pel compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i els programaes d’Igualtat i Gènere. Un altre dels grans objectius és l’estabilitat professional, bàsica pel bon funcionament dels centres.


El primer dia de campanya els actes, a banda de la reunió amb els degans i deganes de totes les facultats, se centraran a la facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Alimentació, Farmàcia i Psicologia. Guàrdia ha optat per iniciar la seva campanya en aquestes facultats com a mostra d’homenatge i suport als I les professionals que estan en primera línia davant de la pandèmia sanitària que vivim a causa de la COVID-19.

Les reunions es faran tant amb el professorat com amb el PAS I l’alumnat de totes les facultats que conformen la Universitat de Barcelona. També s’han previst reunions amb sindicats dels diferents grups universitaris, així com centres del grup UB. Entre aquestes, cal destacar la reunió sobre Igualtat i Gènere, un dels aspectes que més destacaran en la campanya electoral per part de la candidatura de Joan Guàrdia. Un altre de les apostes és el compliment dels objectius de Desenvolupament Sostenible. Per això s’ha apostat per minimitzar l’ús de paper i cartelleria en les instal·lacions universitàries.

Més informació a comunicació@joanguardia.cat o al 638684675

 

 

Scroll to Top